Vozio gnoj, pa zaradio kaznu od osam tisuća kuna

“UDBA je na djelu. Vele da je neko dojavio, a u mojoj okolini niko ne zna da ja imam rješenje o samoizolaciji”

Objavljeno: 18.03.2020. zagorjeinternational

– Pazite se ljudi… Ja dobil čestitku od 8000 kuna… Jučer sam odpelal gnoj v polje sam samcat v kabini traktora… Vele da je neko dojavio… Nemojte vjerovat… U mojoj okolini niko ne zna da ja imam rješenje o samoizolaciji… Slijede vam signal od mobitela… UDBA je na djelu… Ako idete nekud od doma, telefon ostavite doma – objavio je u utorak na svojem Facebook profilu D. H. iz Grede nedaleko od Varaždina, koji je zaradio Prekršajni nalog Državnog inspektorata jer nije poštivao samoizolaciju.
Kako piše Večernji list, u kršenju mjere samoizolacije zatečen je 16. ožujka u 11 sati, dva dana nakon što je dobio rješenje o karanteni.
24 sata pak doznaje da se radi o 52 godišnjaku koji radi kao vozač kamiona i njegova linija siječe Italiju, na potezu Milano, Verona, Brescia, Mantova.
U samoizolaciju je stavljen po povratku u Hrvatsku u petak, kad se vraćao iz Italije. Kaže kako se svaki dan javlja infektologu u Varaždinu, ne ide u trgovine niti u ustanove, a nastoji držati udaljenost i od članova svojeg kućanstvu. Kaznu će, kaže, platiti, jer “što se mora, mora se”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba