Zbog koronavirusa, Općina Kumrovec odgodila sve najavljene skupove i javna okupljanja

U ponedjeljak se neće održati javna tribina na kojoj je trebao sudjelovati ministar Predrag Štromar

Objavljeno: 13.03.2020. IB

Sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i županijskih stožera civilne zaštite, a povodom aktualne situacije u vezi koronavirusa, Općina Kumrovec odgodila je sve najavljene skupove i obustavila ostale aktivnosti koje uključuju okupljanja. Stoga se u ponedjeljak neće održati ni javna tribina na temu bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća, na koju je trebao doći potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar.
Iz Općine preporučuju svim udrugama i organizacijama da postupe na jednak način i da odgode svoje skupove, odnosno, obustave aktivnosti koje uključuju okupljanje do 100 ljudi. Ujedno preporučuju da se svi pridržavaju preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i županijskog Stožera civilne zaštite, odnosno drugih nadležnih tijela.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter