Ravnateljica Željka Žnidarić demantira informacije da je zatvorena Specijalna bolnica u Krapinskim Toplicama

“SBKT normalno radi, samo su vanjski pacijenti preusmjereni na drugi ulaz, kako se ne bi miješali sa stacionarnima”

Objavljeno: 13.03.2020. IB

Na Facebook stranici Policija zaustavlja KZŽ pojavila se informacija da je zatvorena Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama te da su ulazi zatvoreni crvenim trakama. Ravnateljica Željka Žnidarić rekla nam je kako se šire nepotrebne dezinformacije i kako bolnica normalno radi.

– Sukladno preporukama Stožera za civilnu zaštitu, trenutnoj epidemiološkoj situaciji i koronavirusu, preusmjerili smo vanjske ambulantne pacijente na drugi ulaz, kako se ne bi miješali i prolazili onuda gdje su smješteni stacionarni pacijenti. Dizalo i ostale stvari normalno rade za osoblje i pacijente koji borave u bolnici. Zbog toga smo ispred bolnice stavili tri obavijesti, čega se vanjski pacijenti trebaju pridržavati. Također, zabranjeni su posjeti pacijentima u bolnici – otkrila nam je ravnateljica Žnidarić.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter