Od ponedjeljka u OB Zabok ograničen rad polikliničkih ambulanti i potpuno zabranjeni posjeti pacijentima

“Apeliramo na sve naručene pacijente da do daljnjega ne dolaze u bolnicu, osim u slučaju hitnosti ili pogoršanja zdravstvenog stanja“

Objavljeno: 13.03.2020. IB

Zbog koronavirusa, sukladno odluci ministra zdravstva, od ponedjeljka se reducira se rad Poliklinike (specijalističko – konzilijarnih i dijagnostičkih ambulanti) Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana.

Trijaža na ulazu


– Apeliramo na sve naručene pacijente da do daljnjega ne dolaze u bolnicu, osim u slučaju hitnosti ili pogoršanja zdravstvenog stanja. Svi pacijenti koji dođu u OB Zabok i bolnicu hrvatskih veterana bit će trijažirani na ulazu i sukladno tome može im se ograničiti ulaz. Molimo vas za suradnju s našim zdravstvenim djelatnicima – ističu iz OB Zabok.
Također, nastavlja se potpuna zabrana posjeta hospitaliziranim pacijentima. Za vrijeme trajanja epidemije, uvode se isključivo telefonske informacije o pacijentima, radnim danom od 14 do 15 sati, a osobne stvari hospitaliziranim pacijentima nakon prijema može donijeti isključivo jedan član obitelji.

Zaštita zdravlja

– Sve navedene mjere donesene su s ciljem sprječavanja širenja zaraze te zaštite zdravlja najugroženijih pacijenata – dodaju iz bolnice.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter