Izborna skupština pregradske Udruge vinara i vinogradara

Novi predsjednik “Dobre kaplice” je Robert Gretić

Objavljeno: 12.03.2020. IB

Održana je izborna skupština Udruge vinara i vinogradara “Dobra kaplica“ Pregrada. Nakon podnesenih izvještaja, izabrano je novo vodstvo, pa je tako novi predsjednik udruge Robert Gretić, njegov zamjenik Branko Kramarić, tajnik Slavko Barić, a blagajnik Damir Hohnjec. U planu rada za 2020. godinu novoizabrani je predsjednik istaknuo prijavu na natječaj Grada Pregrade za dobivanje novčane potpore, organizaciju edukativno – programskog putovanja za vinare te pripremu i organizaciju ocjenjivanja vina.
Također, Udruga planira organizirati i nekoliko stručnih predavanja na temu zaštite vinove loze i proizvodnju vina, pripremiti proslavu Martinja, a uključit će se i u manifestacije i događanja povodom Dana grada, obilježavanja 50. manifestacije “Branje grojzdja” i “Božić u Pregradi”. Skupštinu je pozdravio i gradonačelnik Marko Vešligaj. 

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter