Izvještajna skupština Stranke rada i solidarnosti Budinščina

“Iznimno nam je važna suradnja s Udrugom Gotali jer je to jamstvo za očuvanje našeg identiteta i tradicije”

Objavljeno: 11.03.2020. JJ

U ponedjeljak je održana izvještajna skupština općinske organizacije Stranke rada i solidarnosti Budinščina. Izvještaj o aktivnostima u protekloj godini predstavile su predsjednica organizacije Maja Pepelko i predsjednica Foruma žena Nikolina Habajec.

Donacije Zajezdi

– Posebno želimo zahvaliti i prenijeti zahvale Udruge Gotali našoj saborskoj zastupnici Mariji Puh, koja je pomogla u promoviranju udruge i njihove manifestacije “Tak se negda pri nami delale”. Očuvanje našeg identiteta i tradicije te promocija starih običaja iznimno su važni za oblikovanje i obrazovanje naraštaja koji dolaze kako bi uvijek bili svjesni kraja iz kojeg dolaze, pa nam je suradnja s Udrugom Gotali iznimno važna i svaka podrška nam je dobrodošla – istaknula je Pepelko.
Na skupštini je istaknuto i kako je briga Županijske organizacije o Općinskoj organizaciji Budinščine vidljiva i kroz česte donacije Centru za odgoj obrazovanje Zajezda, gdje se nalaze djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Najavljena tribina

– Briga o djeci s teškoćama u razvoju jedan je od fokusa Stranke rada i solidarnosti pa će se još ovaj mjesec organizirati tribina s navedenom tematikom, u suradnji sa saborskom zastupnicom Marijom Puh – najavljeno je.
Skupštinu je pozdravio i predsjednik Županijske organizacije Anđelko Topolovec, koji je izrazio zadovoljstvo suradnjom s podružnicom te izvijestio prisutne o trenutnoj političkoj situaciji i pripremi za parlamentarne izbore.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba