Održana skupština Udruge invalida Donja Stubica

“Radi se o udruzi koja je izrazito projektno orijentirana i što je najvažnije – brine o svojim članovima“

Objavljeno: 09.03.2020. IB

U Zaboku je u petak održana skupština Udruge invalida Donja Stubica, koja okuplja gotovo 700 članova. Usvojena su izvješća o radu i financijskom poslovanju za prošlu godinu te plan rada i financijski plan za naredno razdoblje.

Vrijedni suradnici

Skupštini su prisustvovale i predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki te zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek.
 – Ovo je udruga koja traje od 1975. godine. Izrazito su projektno orijentirani, trude se i što je najvažnije – brinu o svojim članicama i članovima. Čestitam na vrijednom, marljivom i savjesnom radu te se veselim što ćemo se i ove godine susresti u Mariji Bistrici, na 29. Susretu i hodočašću osoba s invaliditetom Majci Božjoj Bistričkoj – kazala je Hubicki, dok je Petek naglasila kako su osobe s invaliditetom vrijedni suradnici Krapinsko – zagorske županije u aktivnostima koje izlaze iz djelokruga rada kojim se uglavnom bave.
– Surađuju u raznim povjerenstvima, stručnim timovima i vrlo su snažni suradnici u izradi naših strateških dokumenata – rekla je zamjenica župana.

Sudjelovale prijateljske udruge


Okupljene su pozdravili i načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, predsjednik Udruge invalida Donja Stubica Stjepan Ključarićek te predstavnici prijateljskih udruga iz KZŽ, kao i drugih krajeva Hrvatske te iz Slovenije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba