Održana redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Dobri Zdenci

Prošle godine DVD je imao šest intervencija, nabavili su novu zaštitnu opremu i uredili vatrogasni dom

Objavljeno: 09.03.2020. IB

U subotu je u vatrogasnom domu u Dobrim Zdencima održana redovna godišnja izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dobri Zdenci, koju je vodio predsjednik Društva Ljubomir Šagud.

11 operativnih članova

Istaknuo je kako su prošle godine imali šest intervencija, a članovi društva sudjelovali su i u osiguranju 22. Susreta za Rudija te Zagorskog triatlona, na vatrogasnoj vježbi Vatrogasne zajednice općine Gornja Stubica u Burnjaku, Vatrogasnom hodočašću u Mariji Bistrici, edukativnom izletu u Vukovaru, te obilježavanju spomendana sv. Florijana, u organizaciji proštenja u Dobrim Zdencima i drugim aktivnostima.
Zapovjednik DVD-a Dalibor Osrečak istaknuo je da vatrogasna postrojba društva broji 28 članova,  od čega 11 operativnih članova.
 – U proteklom razdoblju nabavljena je nova zaštitna oprema te su članovi Društva sudjelovali na intervencijama tijekom godine po pozivu Zagorske javne vatrogasne postrojbe iz Zaboka – naglasio je Osrečak.

Osposobljavanje

Na skupštini je podnesen i financijski izvještaj i izvještaj Nadzornog odbora te je donesen plan rada i financijski plan za ovu godinu. Plan rada iznio je tajnik DVD-a Dario Posavec, koji je kazao kako su osposobljavali članove, uređivali vatrogasni dom, nabavljali opremu i slično.


Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba