Službeno otvorenje “Party aviona“ očekuje se za mjesec dana

NA KRILU FOKKERA: Veliki Ivica Kostelić pred svojim muralom“zaprašio blues“ s Tomislavom Golubanom

Objavljeno: 08.03.2020. JM

Nakon što je kao veliki zaljubljenik u avione, odlučio na svom imanju u Strmcu Stubičkom parkirati Fokkera 100, Robert Sedlar već nam je tada objasnio kako će ga preurediti u prostor za najluđe i najatraktivnije partije. Pa iako uređenja aviona još uvijek nije završeno, Sedlar je ovog vikenda, a povodom svog rođendana, pokazao kako to ne znači da se jednako lud i zabavan parti ne može prirediti izvan aviona ili čak na njemu. Upravo je tako i bilo, naime ako nije dovoljno impresivna činjenica da je bend koji je nastupao bio smješten na krilu aviona, onda tome još samo možemo dodati kako se nastupu poznatog zagorskog usnoharmonikaša Tomislava Golubana, svojom gitarom pridružio najbolji hrvatski skijaš svih vremena, Ivica Kostelić.

Imidž aviona

– Tomislav i Ivica dobri su prijatelji i imali su već neke glazbene suradnje, a kako smo i mi nedavno mijenjali imidž aviona, odnosno oslikali ga muralom Ivice Kostelića, on je rado došao na proslavu. Veseli ga što su upravo njegova slika i slika Janice dobile centralnu poziciju na avionu, a to je tako iz razloga što ih ja oboje jako cijenim  – objasnio nam je Robert Sedlar dodavši kako se uz njih na avionu nalazi i Dražen Petrović, a uskoro će im se pridružiti i Luka Modrić i Domagoj Duvnjak.

– Grafiku je radio dizajner Ivan Oros i moram reći kako sam jako zadovoljan, izgleda super. Jedna će strana aviona biti oslikana sportašima, dok će drugu stranu najvjerojatnije krasiti likovi iz crtanih filmova ili tematika prilagođena za snimanje svadbi i sličnih događanja – rekao je Sedlar, a mi smo ga upitali kako teku radovi na uređenju aviona i kada se planira otvorenje takozvanog “Party aviona”.

Nogometno igralište

– Otvorenje aviona smo zbog količine posla nažalost morali malo pomaknuti, tako da se ono očekuje za nekih mjesec dana, a kompletno uređenje planiramo završiti do prvog svibnja. No, 15. ožujka počinjemo s iznajmljivanjem, odnosno rezervacijom termina za proslave, a za koje je za sada dosta velik interes. Trenutno uređujemo interijer aviona, a što se tiče eksterijera tu smo za sada napravili nogometno igralište s umjetnom travom i tribinama za 60 ljudi. Očekuje nas još izgradnja bazena s toboganom s krila i mini karting staza da se djeca mogu voziti autićima i motorima – rekao nam je Sedlar te ekskluzivno otkrio kako mu je Ivica Kostelić obećao, da će on i Janica doći na veliko otvorenje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba