Ogromna kazna za 22-godišnjaka

NEPOPRAVLJIVI RECIDIVIST: U kolovozu ga ulovili kako vozi bez vozačke i s 2,36 promila alkohola u krvi, da bi u studenom i dalje bez vozačke izazvao sudar i pobjegao s mjesta nesreće

Objavljeno: 04.03.2020. zagorjeinternational

Presudom Općinskog suda u Zlataru, Stalne službe u Zaboku, 22-godišnji hrvatski državljanin je temeljem podnijetih optužnih prijedloga Postaje prometne policije Krapina pravomoćno kažnjen ukupnom novčanom kaznom u iznosu od 39.900 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom “B“ kategorije u trajanju od osam mjeseci koja će se izvršiti nakon stjecanja prava na upravljanje.
Naime 22-godišnjak je 12. kolovoza 2019. godine u kontroli prometa zatečen kako upravlja osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita (prije stjecanja prava na upravljanje) i pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,36 promila. Isto tako 1. studenog 2019. godine upravljao je osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita (prije stjecanja prava na upravljanje), te je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, a nakon prouzročene prometne nesreće napustio je mjesto događaja, a da prethodno vlasniku oštećenog objekta nije ostavio svoje podatke i podatke o vozilu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba