Wolf Gym VT na Otvorenom prvenstvu Srbije u kineskom boksu

Nik Špoljar i Tin Stiperski okitili se zlatom, a Martin Prekrat i Leon Radovanić broncom

Objavljeno: 03.03.2020. zagorjeinternational

U subotu je u Gradskoj hali Mostonga u Somboru održano Otvoreno prvenstvo Srbije u wushu sanshou (kineskom boksu). Nastupilo je 120 natjecatelja iz 15 najboljih klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske, koja je imala jednog predstavnika, Wolf Gym VT iz Velikog Trgovišća. Wolf Gym VT predstavljali su Tin Stiperski, Martin Prekrat, Leon Radovanić i Nik Špoljar.
Martin Prekrat nije imao povoljni ždrijeb, koji ga je stavio u kategoriju do 40 kilograma, a težak je 32 kilograma, pa je osvojio brončanu medalju. Leonu Radovaniću također ždrijeb nije bio naklonjen i kao mlađeg pionira od 55 kilograma stavio ga je u uzrast starijih pionira, pa je također osvojio broncu.
Nik Špoljar je nastupio u kategoriji starijih pionira do 50 kilograma te je bez većih problema osvojio zlato. Tin Stiperski je nastupio u kategoriji mlađih pionira do 35 kilograma i u finalu se borio protiv prvaka BiH Armina Husejnovića iz Srebrenice, u zadnje dvije godine neporaženog protivnika i najboljeg mladog wushu sportaša BiH, no, nadmoćno ga je pobijedio i također se okitio zlatom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba