Mreža udruga Zagor počela s provedbom projekta “Informiraj i kreiraj! 6.0”

SVE INFORMACIJE NA JEDNOM MJESTU: Mladi će moći doznati sve o razmjenama, volontiranju, poljoprivredi, tržištu rada…

Objavljeno: 02.03.2020. zagorjeinternational

Mreža udruga Zagor započela je s provedbom projekta “Informiraj i kreiraj! 6.0”, koji provodi zajedno s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Krapina, Zajednicom informativnih centara za mlade u Hrvatskoj te Krapinsko – zagorskom županijom.

Opći cilj

Opći cilj projekta je pridonijeti društvenom razvoju lokalne i regionalne zajednice, pružanjem poticajnog okruženja za mlade i organizacije civilnog društva, kako bi se ostvarili uvjeti koji doprinose zadovoljavanju potreba mladih povezanih s podizanjem kvalitete njihova života.
Mladi s područja Krapinsko – zagorske županije u prostorima Lokalnog info – centra za mlade (Trg svete Jelene 6, Zabok) mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme te dobiti ažurne, najnovije i točne informacije. Tijekom 2020., u sklopu projekta organizirat će se info točke o Garancijama za mlade, volonterska akcija u zajednici, predavanje o razmjenama mladih, informativna aktivnost u sklopu Eurodesk Multiplikatora, informativno predavanje za mlade poljoprivrednike, predavanje o pripremi za tržište rada te druge informativne, edukacijske i savjetodavne aktivnosti, putem kojih se mladi mogu uključiti u društvene aktivnosti lokalne/regionalne zajednice.

Cijele godine

Projekt se provodi od 1. siječnja do 31. prosinca 2020., a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 85.000 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba