Redovna skupština gornjostubičke Udruge branitelja Domovinskog rata “Sveti Juraj“

Za novog zamjenika predsjednika izabran Stjepan Tušek

Objavljeno: 28.02.2020. JJ

U Sportskom centru u Gornjoj Stubici održana je redovna godišnja skupština gornjostubičke Udruge branitelja Domovinskog rata “Sveti Juraj“. Skupštinu je vodio predsjednik udruge Nenad Barimac, koji je podnio izvještaj o radu u proteklom razdoblju.

Sportske igre

Istaknuo je obilježavanje svih važnijih datuma u godini, zatim organizaciju šestih Sportskih igara branitelja u Gornjoj Stubici, kao i druge likovne kolonije u suradnji s Likovnom sekcijom KUD-a  Matija Gupec “Lirom lipa“, nadalje, posjet Škabrnji, sudjelovanje u aktivnostima Općine, posebno u manifestacijama povodom Dana općine i župe te “Susretima za Rudija”.

Financijski plan

U ime Nadzornog odbora, izvještaj je podnio Zdravko Bočkaj, a plan aktivnosti tajnik Stjepan Lešković. Za novog zamjenika predsjednika udruge izabran je Stjepan Tušek, a donesena je i odluka o visini članarine te financijski plan za 2020. godinu.
Uz članove udruge, skupštini su nazočili i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, njegov zamjenik Vladimir Škvorc, voditeljica pododsjeka Područne jedinice Krapina Ministarstva hrvatskih branitelja Ivana Sikirić te predstavnici braniteljskih udruga s područja Krapinsko – zagorske županije i ostalih dijelova Hrvatske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba