Odzvonilo je neodržavanju poljoprivrednih zemljišta

Traži se poljoprivredni redar za područje Zlatara i Mača

Objavljeno: 28.02.2020. IB

Grad Zlatar je objavio javni natječaj za zapošljavanje poljoprivrednog redara. Prema sporazumu koji je sklopljen s Općinom Mače, poljoprivredni redar će naizmjenično raditi tri dana u tjednu na području grada Zlatara i dva dana na području općine Mače.
Prema opisu poslova će, između ostaloga, biti zadužen za nadzor nad uređivanjem i održavanjem poljoprivrednih površina i provođenjem mjera kod suzbijanja biljnih bolesti i štetočina. Jedna od zadaća je i briga o provođenju zabrane, odnosno, obvezi uzgoja pojedinih vrsta bilja na određenom području, kontrola održavanja živica i međa, poljskih puteva i kanala. U opisu posla je i kontrola obavljanja radova vezano uz uređenje naselja i javnih zelenih površina te nadzor nad provedbom odluka o komunalnom redu. Uz to, može i predlagati kazne i pokretanje prekršajnog postupka, ako se utvrdi da se građani ne pridržavaju komunalnog reda ili odluka o održavanju poljoprivrednih zemljišta.
Prijave na natječaj za radno mjesto poljoprivrednog redara šalju se na adresu Grada Zlatara, a više informacija nalazi se na internetskoj stranici Grada Zlatar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba