Sumnja na koronavirus u Zagorju

U Italiji je bio samo otac, ne i djevojčica, oboje se dobro osjećaju i imaju blage simptome

Objavljeno: 26.02.2020. zagorjeinternational

Otac i kći, kako smo neslužbeno doznali, iz Krapinskih Toplica, koji su sinoć zaprimljeni u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom, osjećaju se dobro, potvrdio nam je ravnatelj Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina.
Štoviše, djevojčica je afebrilna, dok otac ima povišenu tjelesnu temperaturu, ali se dobro osjeća. Oboje imaju samo blage simptome.

– Uzeli smo briseve koji su poslani na analizu u Kliniku za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, no, kad će biti nalazi, ne možemo znati jer je u Klinici velika gužva. Najvjerojatnije danas, ili čak sutra – rekao je Vančina.
Doznali smo i kako nije istina da je djevojčica bila u Italiji, bio je samo njezin otac, točnije, poočim, koji se, prema neslužbenim informacijama, u Hrvatsku vratio 15. veljače.

– Moram istaknuti da nema mjesta panici, mi radimo svoj posao i sve je pod kontrolom – zaključio je Vančina, otkrivši i kako za sada nema novih prijavljenih slučajeva zbog sumnje na koronavirus, a nada se da će tako i ostati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba