Počinju korizmene tribine u Mariji Bistrici

ZANIMLJIVO I AKTUALNO: 29. veljače tema je udomljavanje i posvajanje djece, a 14. ožujka zaštita okoliša

Objavljeno: 25.02.2020. IB

Ogranak Matice hrvatske u Mariji Bistrici i Svetište Majke Božje Bistričke i ove godine organiziraju korizmene tribine. Održat će se dvije tribine, a prva je na rasporedu u subotu u 19 sati u Dvorani Božjeg milosrđa.

Šestero djece

Tema prve tribine je ”Svako dijete treba obitelj – Udomiti ili posvojiti dijete prekrasan je dar”. Gošća je posvojiteljica i udomiteljica Marina Hoblaj, predsjednica Udruge udomitelja djece Međimurja i Foruma za kvalitetno udomiteljstvo. Organizatori poručuju kako će biti vrlo zanimljivo poslušati iskustva bračnog para Hoblaj, koji je posvojio šestero djece, a tijekom 10 godina u njihovoj je obitelji udomljeno desetero djece. Voditeljice tribine bit će članice Predsjedništva Ogranka Matice hrvatske u Mariji Bistrici Zrinka Brlečić – Švaljek i Ivančica Hopek – Kramar.

Druga tribina

Druga tribina održat će se 14. ožujka, kada će na temu “Kako do čistog okoliša, zdravlja i zelene Hrvatske?” gostovati Đuro Horvat, direktor i vlasnik Tehnixa, najbolje zelene industrije u Europi i Slaven Dobrović s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Voditelj druge tribine bit će Branimir Bilić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba