RESTORAN ROSETINA - MJESTO ZA VRHUNSKO GURMANSKO ISKUSTVO

Uživajte u širokoj lepezi jela i najukusnijoj pizzi napoletana, specijalitetu kuće i jedinstvenoj ponudi u Krapinsko – zagorskoj županiji

Objavljeno: 25.02.2020. zagorjeinternational

U samom srcu Hrvatskog zagorja, u sklopu Roses Designer Outleta Začretje, nalazi se novootvoreni Restoran – catering Rosetina, koji se proteže na 470 četvornih metara. Restoran raspolaže sa 180-ak mjesta, od čega oko 120 mjesta u unutarnjem dijelu restorana, a ostatak na vanjskoj terasi. Ono što ovaj restoran čini jedinstvenim, ponuda je ukusnih i raznolikih jela, koja savršeno upotpunjuju vina i pjenušci Vinarije Vuglec. Restoran Rosetina nudi tradicionalnu uslugu na moderan način i dostupnu svim posjetiteljima.

– Na prvom su mjestu naši gosti i jednako cijenimo svakoga od njih, stoga se trudimo da sve što im ponudimo, bude pripremljeno od svježih i pomno biranih namirnica. To nam omogućuje i suradnja s našim lokalnim OPG-ovima, koji nas opskrbljuju domaćim proizvodima – rekla nam je voditeljica restorana Ines Logožar, istaknuvši kako je jelovnik stvarno raznovrstan i kako svaka, pa i ona najizbirljivija nepca, mogu pronaći nešto za sebe.

Zagorski štrukli

U ponudi su predjela, juhe, razne salate, tjestenina, jedinstvena pizza napoletana, burgeri i bogata ponuda roštilja, među kojom možete naći nezaobilazne ćevape, BBQ rebrica i krilca, janjeće kotlete i beefsteak, a, naravno, tu su i razna riblja jela i deserti, gdje je važno istaknuti zagorske štrukle iz vlastite proizvodnje, kao posebnu ponudu restorana. Gosti mogu naručiti kuhane ili pečene zagorske štrukle, a mogu ih ponijeti i za van. Uz stalna jela, u svakodnevnoj ponudi su i sezonski birana jela.

Pizza napoletana

– Željeli smo biti jedinstveni i pružiti našim gostima posebnu ponudu, koju je moguće dobiti isključivo u našem restoranu i kakve nema ni u Krapinsko – zagorskoj županiji, a ni u Hrvatskom zagorju. To je naša pizza napoletana, koju radimo po originalnoj talijanskoj recepturi, i to od zero zero brašna koje uvažamo iz Italije. Pizza napoletana od fermentiranog tijesta, osim što mora biti mekana i elastična, lagana je i lakše probavljiva, a kad je pečena ima rub nalik leopard uzorku. Biramo isključivo probrane sastojke vrhunske kvalitete – otkrila nam je voditeljica restorana.

Wine shop

Široku lepezu ukusnih i raznolikih jela Restorana Rosetina upotpunjuju vrhunska vina i pjenušci Vinarije Vuglec. U Wine kutku moguće je degustirati cijelu lepezu Vina Vuglec, a isto tako i kupiti omiljenu butelju vina ili pjenušca po posebnim promotivnim cijenama. Uz vrhunska Vina Vuglec, nude se i ledena vina Vinarije Bodren, koja zaokružuju priču vrhunske kvalitete.

Dječja igraonica

– U cijeloj priči nismo zaboravili ni na naše najmlađe, pa tako u sklopu restorana upravo za njih postoji velika dječja igraonica na 230 četvornih metara. Naravno, organiziramo i dječje rođendane i razne druge dječje proslave, koje prema željama naših gostiju mogu biti tematizirane i s animatorima – ispričala je naša sugovornica.

Za svakoga ponešto

Osim što se u ugodnome ambijentu ovog restorana može dobro pojesti i popiti, on nudi i mnogo više od toga. U sklopu restorana nalazi se opremljeni prostor od 200 četvornih metara za potrebe organizacije poslovnih događanja kapaciteta do 70 sjedećih mjesta. Zbog svoje specifične lokacije ovdje možete spojiti poslovno s privatnim. Nakon dobro odrađenog poslovnog sastanka, upotpunjenog vrhunskom hranom i pićem, možete otići u shopping i opustiti se šetajući ulicama Roses Designer Outleta.

Restoran – catering Rosetina nudi za svakoga ponešto. Bilo da u restoranu želite organizirati obiteljske ručkove, proslave krštenja, rođendana, sv. pričesti i krizme, ako želite organizirati poslovne sastanke, seminare, radionice i edukacije ili domjenke, evente, manifestacije, izložbe i degustacije, na pravom ste mjestu.

– Pokazalo se kako gosti svaki dan prepoznaju našu kvalitetu i jedinstvenu uslugu koju nudimo te nam se rado vraćaju. Nama je, naravno, to poticaj za dalje, da budemo još bolji i da u tom smjeru napredujemo i našim gostima ponudimo što kvalitetniju uslugu i jelovnik. Pozivamo sve da nas posjete i uvjere se u kvalitetu naše usluge – zaključuje voditeljica restorana Ines Logožar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba