U Zlataru održana godišnja skupština Udruge žena

Članice udruge prošle su godine aktivno sudjelovale na brojnim manifestacijama, a dobile su i svoj prostor

Objavljeno: 24.02.2020. zagorjeinternational

Udruga žena u Zlataru održala je redovnu godišnju skupštinu, na kojoj se okupila većina članica, a u izvješću koje je pripremila predsjednica Ana Kudelić, istaknuti su brojni sadržaji koji se organiziraju tijekom godine, od izleta do posjeta kazalištima te rekreativnih aktivnosti, poput medicinske gimnastike, koja se već niz godina održava u zimskim mjesecima. Udruga je na kraju godine brojala 133 članice.

Kreativne radionice

Istaknuto je isto tako kako udruga aktivno sudjeluje i na svim tradicionalnim manifestacijama u Zlataru, ali i u novim društvenim sadržajima, pa je tako dobivena i zahvalnica Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sudjelovanje u projektu “Živjeti zdravo“, u koji se udruga uključila kao jedan od partnera. Udruga je organizirala kreativne radionice, a organizirani su izleti u Istru i Kopački rit te na Adventski sajam u Budimpešti. Isto tako, organiziran je odlazak na tri kazališne predstave, posjet Špancirfestu u Varaždinu, sudjelovanje na županijskoj manifestaciji “Babičini kolači” te edukativna zdravstvena predavanja.

Sredstva Grada

Prošle godine udruga je dobila i svoj prostor koji je dijelom opremljen donacijama, a dio opreme nabavljen je sredstvima dobivenim od Grada Zlatara, na natječaju za udruge.
Skupštini je prisustvovala i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, koja je pohvalila rad udruge.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba