Krapinsko – zagorska županija objavila javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja KZŽ

PREDLOŽITE KANDIDATE: Dodjeljuju se plakete i Povelja KZŽ

Objavljeno: 22.02.2020. IB

Krapinsko – zagorska županija objavila je javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu županijskih priznanja, koja će dobitnicima biti uručena na svečanoj sjednici povodom Dana županije. Dodijelit će se plakete za životno djelo, doprinos ugledu i promociji KZŽ i iznimno postignuće u protekloj godini te Povelja KZŽ.

Kriteriji

Kriteriji za dodjelu priznanja za pojedince su da se radi o istaknutim pojedincima koji su svojim kontinuiranim i izuzetno značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom dali trajan doprinos i izuzetne rezultate trajne vrijednosti na unapređenju stanja i razvitku pojedinih područja odnosno izuzetan doprinos međunarodnoj promidžbi tih područja i da se radi o pojedincima koji u svojoj radnoj i životnoj sredini uživaju ugled uzorna djelatnika i stručnjaka te čestitog i vrijednog čovjeka i građanina. Kriterij za pravne osobe je da su da su ostvarile izuzetne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Republike Hrvatske i županije, kao i doprinos međunarodnoj promidžbi i ugledu Republike Hrvatske i županije.

Do 2. ožujka

Prijedlog za dodjelu priznanja mora biti pisano obrazložen i za pojedince sadržavati vrstu priznanja za koju se kandidat predlaže, životopis kandidata, tijek njegovog rada i ostvarenih rezultata i temeljito obrazloženje razloga predlaganja, a za pravne osobe vrstu priznanja za koju se pravna osoba predlaže, osnovne podatke o ustroju i djelatnosti, ostvarene rezultate rada i temeljito obrazloženje razloga predlaganja.
Povjerenstvo za priznanja KZŽ poziva ovlaštene predlagatelje da dostave svoje prijedloge najkasnije do 2. ožujka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba