Najbolje fašničke zabave ovog vikenda u Westgateu!

Objavljeno: 20.02.2020. zagorjeinternational

Veljača je i fašnik nam kuca na vrata. Gotovo svi klinci na jedan će dan postati omiljeni likovi iz filmova, crtića i stripova ili se zamaskirati u svog idola. Djevojčice sanjaju da se barem na nekoliko sati pretvore u prekrasnu princezu, šumsku vilu, Barbie ili Snjeguljicu, a dječaci u svoje omiljene likove i superjunake, čije će super moći i sposobnosti pokazati na fašničkoj zabavi. Odlična vijest za sve jest da u subotu i nedjelju maškare vladaju Westgate Shopping Cityjem!

Za mališane

Fašnik za mališane počinje u subotu u 16 sati u ROCK’n’BOWL bowling centru, gdje će klinci imati prilike sudjelovati u izboru najmaske karnevala, izboru najsimpatičnijeg mališana i zabavljati se uz karnevalske i društvene igre. Klince i klinceze očekuje puno zabave i igre, uz, naravno, odlične nagrade za one najsretnije.
No, s obzirom na to da i veliki vole zabavu pod maskama, ni oni neće ostati zakinuti, pa tako od 18 sati slijedi zabava pod maskama za odrasle u ROCK’n’BOWL bowling centru. Izbor za miss i mistera fašnika, natjecanje u ispijanju piva na slamku i natjecanje u pjevanju i pričanju fašničkih viceva, nasmijat će sve do suza i priuštiti vam dan za pamćenje.

Disco party

Za kraj karnevalske subote, ROCK’n’BOWL poziva sve na karnevalski disco party pod maskama s početkom u 20 sati. Super zabava, nagrade i puno prigodnog sadržaja odlična su pozivnica na Fašnički vikend u Westgateu.
Nedjelja će također biti u znaku maškara, počevši s maskenbalom za mališane i odrasle u Family Parku od 16 sati, uz brojne društvene igre, razbijanje pinjate i izbor najmaske. U izboru najmaske moći će sudjelovati svi mališani koji u Family Park dođu maskirani, a najbolje maska osvojit će godišnju ulaznicu za igraonicu. Svi sudionici dobit će krafne i poklončiće iznenađenja kao zahvalu za sudjelovanje.
Podsjećamo i da popularna noćna shopping avantura – “Late Night Shopping”, u petak i subotu od 17 do 22 sata te u nedjelju od 17 do 21 sat donosi odlične popuste u Westgate Shopping Cityju!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba