U Hrvatsku stiže najluđi reality na svijetu!

Mladenci se upoznaju tek na vjenčanju i započinju bračnu avanturu – naravno, pod budnim okom kamermana

Objavljeno: 19.02.2020. zagorjeinternational

“Tamo gdje ostale emisije završavaju, u ovoj avantura tek počinje”, moto je novog RTL-ovog reality showa “Brak na prvu”, koji je zapravo hrvatska inačica planetarno popularnog showa “Married at First Sight”. Scenarij je sljedeći: dvoje potpunih stranaca upozna se pred “oltarom” i tada počinje njihova životna avantura, koju, naravno, bilježe kamere.

Spajaju ih stručnjaci

Mladenci, naravno, nisu slučajno spojeni – za to su zaduženi stručnjaci s područja psihologije i ljubavnih odnosa. Konkretno u hrvatskoj inačici showa taj će tim činiti Boris Blažinić, profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju, predavač, konzultant i licencirani trener za povećanje osobne i organizacijske učinkovitosti, zatim Ingrid Divković, diplomirana profesorica hrvatskog jezika i književnosti i filozofije te spisateljica i Ita Štefanek, stručnjakinja za ljubavne odnose i vlasnica agencije za spajanje parova.

Na meti Crkve

Kako piše Večernji list, radi se zapravo o sociološkom eksperimentu koji se u nekim zemljama čak našao na meti Crkve, koja ističe kako se na taj način trivijalizira brak. Format je originalno nastao u Danskoj 2014. godine te je ubrzo nakon toga postigao veliki uspjeh diljem svijeta i postao jedan od najgledanijih realityja. Danas se prikazuje u 29 zemalja. Hrvatski gledatelji će kroz show pratiti ljubavnu avanturu 12 romantika, a tko su kandidati prve sezone hrvatske inačice showa i hoće li se među njima dogoditi kemija i ljubav na prvi pogled, doznat ćete uskoro na RTL-u.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba