Učilište Piramida znanja stvara nove mogućnosti za osobe s invaliditetom

Besplatna nastava i plaćeni putni troškovi u programima za kuhare i sobare!

Objavljeno: 19.02.2020. zagorjeinternational

U sklopu projekta “Edukacijom ranjivih skupina do zaposlenja u turizmu i ugostiteljstvu”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, Učilište Piramida znanja upisuje polaznike za programe osposobljavanja, a ciljna skupina su osobe s invaliditetom.
Programi se sastoje od niza interaktivnih i zabavnih radionica koje su specijalno prilagođene osobama s invaliditetom neovisno o tipu i stupnju invaliditeta. Kroz radionice polaznicima se pristupa individualno, kako bi se osiguralo da svi jednako sudjeluju u programu i kako bi im se pružile vještine kojima mogu konkurirati na tržištu rada.


Rok za prijavu prve skupine polaznika je 2. ožujka. Radionice su besplatne za sve osobe s invaliditetom te su osigurana sredstva i za putne troškove.
Pridružite se zanimljivim kulinarskim radionicama, kroz koje ćete na kreativan i zabavan način usvojiti osnovne kuharske tehnike, spremiti jelo koje će kasnije svi polaznici zajedno pojesti i pritom se lijepo družite i zabavite.
Polaznike programa podučavat će posebno educirani predavači za osobe s invaliditetom.
Za sve dodatne informacije vezane uz osposobljavanja i upis polaznika, možete nazvati broj 095/902 88 35 ili poslati upit na e-mail: [email protected] ili [email protected].
Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije ili internetsku stranicu stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova.


Projekt je sufinancirala Europska unija u stopostotnom iznosu, iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”
Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Učilišta Piramida znanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba