Dvosatno uživanje u poznatim ljubavnim hitovima

U Festivalskoj dvorani održan veliki valentinovski koncert Klape Kmeti

Objavljeno: 18.02.2020. JM

Pregradska Klapa Kmeti u nedjelju je u prepunoj Festivalskoj dvorani u Krapini održala valentinovski koncert pod nazivom “Srčece moje“, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina i Grada Krapine.
Program je vodila Karmen Špiranec, a uz Klapu, nastupile su i gošće – Ženski vokalni sastav “Queentete” iz Krapine, Ženska vokalna grupa “Lira”, koja djeluje u sklopu KUD-a Đurmanec, Ženska vokalna skupina “Ratkajke” iz Vinagore te Ženski vokalni ansambl “Sotelia” iz Huma na Sutli.
Od samog početka, na dvosatnom koncertu redali su se poznati ljubavni hitovi te autorske skladbe navedenih sastava. Ovo je ujedno bila i prilika da Klapa Kmeti predstavi svog novog člana Martina Lazičkog iz Vinagore. Martin svira klavijature i harmoniku, a vokalno se priključio drugom tenoru. Koncert je završen zajedničkom skladbom “La musica di notte”.

– Nadamo se da će ovaj koncert postati svojevrsna valentinovska tradicija te da se vidimo i sljedeće godine u istom ili još boljem ambijentu – istaknuli su članovi Klape Kmeti nakon koncerta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba