2. Hrvatska kadetska rukometna liga

Mlađi kadeti Zagorca briljirali na domaćem terenu, a stariji doživjeli težak poraz od Sesveta

Objavljeno: 18.02.2020. JM

Ovog vikenda svoje su utakmice odigrali kadeti Rukometnog kluba Zagorec. U subotu u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, mlađi kadeti su nakon zimske pauze odigrali 12. kolo 2. HKRL i ugostili ekipu RK Libra tehničar iz Zagreba. Nastavili su uspješan niz i ponovo ostvarili veliku pobjedu.

Igrači s klupe

Od samog početka utakmice ekipa Zagorca je dominirala i s rezultatom 5:0 već u četvrtoj minuti natjerala trenera gostujućih da zove momčadski time out.
Nakon toga gostujući igrači kao da su se probudili, napravili su seriju 3:0, ali su se igrači Zagorca vratili i nastavili s dobrom igrom. Na poluvrijeme se išlo s rezultatom 18:6. I u drugom poluvremenu se nastavila dominacija domaćih rukometaša, što je omogućilo trenerici Martini da u igru uvede sve igrače s klupe. Utakmica je završila visokom pobjedom Zagorca, rezultatom 33:14.

Bez pomaka

I stariji kadeti, godišta 2004. i mlađe, odigrali su novo kolo, ovog puta u gostima. Utakmica se igrala u nedjelju u Sesvetama, ali nakon prošlog kola, kada su na domaćem terenu odigrali neriješeno, ovog su puta su doživjeli težak poraz od domaćina MRK Sesvete. Na poluvremenu je rezultat bio 21:8 za domaćine, a u drugom poluvremenu kod ekipe Zagorca nije bilo pomaka tako da je domaćin lako došao do pobjede. Krajnji rezultat utakmice MRK Sesvete – RK Zagorec bio je 44:19.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba