Godišnja skupština Udruge umirovljenika Zlatar

Uz podnošenje izvješća o radu, uručeni pokloni za parove koji su proslavili 50 i 55 godina ljubavi i bračnog zajedništva

Objavljeno: 17.02.2020. zagorjeinternational

Stotinjak članova Udruge umirovljenika Zlatar, koja okuplja i članove s područja općina Mače i Lobor, sudjelovalo je u subotu u radu redovne godišnje skupštine, izvještava Radio Zlatar. Prisutni su informirani o radu udruge i financijskom poslovanju u 2019. godini, ali i o financijskom planu i planu aktivnosti za 2020. godinu. Kako su obavijestili iz udruge, sljedeća će aktivnost biti organizacija tribine “Susret s liječnikom“, koja će se održati u Osnovnoj školi Mače u srijedu, 26. veljače, s početkom u 19 sati. O temi “Moždani udar – kako ga prepoznati i pomoći“ govorit će zlatarska liječnica, specijalistica anestezije, reanimatologije i intenzivnog liječenja Ana Brundula. Prije početka tribine moći će se izmjeriti tlak i šećer u krvi.
Predsjednik udruge Željko Slunjski uz prigodan je dar čestitao i 50. obljetnicu ljubavi i zajedništva supružnicima Barbari i Danijelu Šuti, Dani i Vjekoslavu Kadoiću, Ljubici i Josipu Slunjski, Ankici i Zvonku Kudeliću te Biserki i Rudolfu Bukviću, a 55. obljetnicu braka Heleni i Josipu Tuškanu te Gabrijeli i Stanislavu Katiću. Prisutne su pozdravile gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek i načelnica Mača Mladenka Mikulec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba