Održana 131. skupština DVD-a Pregrada

“Pregradski vatrogasci prošlog su ljeta pokazali nesebičan angažman u saniranju posljedica elementarne nepogode”

Objavljeno: 11.02.2020. JM

U Vatrogasnom domu u Pregradi u subotu je održana 131. redovna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pregrada. Svoja izvješća za prošlu godinu podnijeli su predsjednik, zapovjednik, blagajnik i predsjednik Nadzornog odbora. Okupljenima su se obratili i gradonačelnik Pregrade i saborski zastupnik Marko Vešligaj, predstavnik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Rajko Jutriša, predsjednik VZ Pregrada Nikola Pasariček, počasni poveljnik GZ Šmarje pri Jelšah Alojz Tirgušek, župnik župe Pregrada vlč. Ivan Mikec, kao i  predstavnici pobratimskih, prijateljskih i susjednih društava.


Zahvala vatrogascima
Gradonačelnik Vešligaj tom je prilikom zahvalio vatrogascima na svemu što čine za Pregradu već 130 godina koliko postoje, a posebno se osvrnuo na njihov nesebični angažman u saniranju posljedica prirodne nepogode koja je zadesila područje grada Pregrada prošlo ljeto.


Najaktivniji operativci
Prigodom 131. skupštine podijeljene su spomenice za deset godina članstva, zahvalnice svim operativnim članovima za sudjelovanje na intervencijama u 2019. godini te su najaktivniji operativci primili statue s vatrogasnim obilježjima. Među nagrađenima bila je i mlada vatrogaskinja Sara Pondeljak, koja je primila  Zlatnu plaketu za izniman doprinos promociji DVD-a Pregrada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba