Europski kickboxing kup “Karlovac open 2020.“

JAKA I BROJNA KONKURENCIJA: “Zmajevi“ se okitili s tri zlata i srebrom, a BTI osvojio tri bronce

Objavljeno: 11.02.2020. JM

Prošlog vikenda u Karlovcu je održan WAKO Europski kickboxing kup “10. Karlovac open 2020.“, najveće kickboxing natjecanje na području Hrvatske te ujedno jedno od deset najvećih sportskih manifestacija ove vrste u Europi i svijetu. Sudjelovalo je 2206 natjecatelja iz 194 klubova iz 39 država, a najbrojniji, s ukupno 442 prijave, bili su hrvatski natjecatelji, među kojima su bili i zagorski borci, članovi kickboxing klubova Zmaj iz Bedekovčine, Krapina, te BTI i Ninja iz Zaboka.


Četiri finala 
“Zmajevi“ su u izuzetno jakoj i brojnoj konkurenciji, u šest startnih disciplina izborili četiri finala i osvojili  tri zlata i srebro te pri tome odradili 15 mečeva s omjerom od 12 pobjeda i tri poraza. Klub Zmaj u konkurenciji 194 klubova po uspješnosti je proglašen 34. klubom kupa. U light contactu, u  kategoriji starijih kadetkinja do 50 kilograma, Elena Ljubek je osvojila peto mjesto, izgubivši u četvrtfinalu od aktualne europske prvakinje Slovenke Barade. U kategoriji juniora do 57 kilograma, Stjepan Sedak je osvojio drugo mjesto, a u kategoriji seniora do 89 kilograma, prvo mjesto pripalo je Ivanu Bertiću. U kick lightu, u kategoriji starijih kadetkinja do 50 kilograma, Elena Ljubek je osvojila peto mjesto, u kategorji juniora do 57 kilograma, zlato je pripalo Stjepanu Sedaku, dok je u kategoriji seniora do 89 kilograma zlato osvojio Ivan Bertić.


Peta mjesta

Antonela Cesarec iz KBK Krapina u point fight kategoriji do 60 kilograma osvojila je peto mjesto, kao i u kategoriji do 55 kilograma. Riko Ljubić, Leonarda Deak i Helena Sandra Tkalčević iz BTI kluba Zabok osvojili su brončane medalje u point fight kategoriji. Najbolje plasmane i to peta mjesta od članova kluba Ninja u point fight kategoriji osvojili su Julian Vukić i Elena Čvek, a u kategoriji light contact Leona Bartolin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba