U nogometnom nadmetanju svoje znanje pokazali zagići, limači te mlađi i stariji pioniri

U sportskoj dvorani u Bedekovčini održan 6. Ivančica kup mlađih kategorija

Objavljeno: 10.02.2020. zagorjeinternational

Nogometni klub Ivančica iz Zlatar Bistrice ovog je vikenda u sportskoj dvorani u Bedekovčini organizirao 6. Ivančica kup mlađih kategorija, među kojima su nastupili zagići, limači, te mlađi i stariji pioniri. Osim klubova iz Krapinsko – zagorske županije, sudjelovali su i oni iz Zagrebačke, Varaždinske i Bjelovarsko – bilogorske te Grada Zagreba. 


Najbolji igrač

U kategoriji zagića nagrade je dobilo svih šest ekipa, pa je tako prvo mjesto pripalo ekipi Dinamo Jakovlje, drugo ekipi Ivančice Zlatar Bistrica, treći je bio Rudar Dubrava Zabočka 2011, četvrti Varaždin, peti Tondach Bedekovčina i Rudar Dubrava Zabočka 2013 šesti. Najbolji izvođač penala bio je Luka Peroš iz Dubrave Zabočke, najbolji golman Karlo Vranjković iz Ivančice, najbolji strijelac Lovro Solenički i najbolji igrač Ivan Ruskač, obojica iz Jakovlja.
Kod limača je pobijedio zagrebački Spid, drugi je bio Strmec Bedenica, treća Ivančica i četvrta Sloga Konjščina. Nagradu za najboljeg golmana dobio je Petar Juriša iz domaće Ivančice, najbolji strijelac bio je Filip Čiček iz Sloge, a najbolji igrač Matej Čutura iz Spida. 


Mlađi pioniri

U kategoriji mlađih pionira najbolji su bili nogometaši Tondacha, drugo mjesto pripalo je Rudaru, treće NK Prigorje Žerjavinec i četvrto Ivančici. Najbolji golman bio je Josip Marković iz Rudara, najbolji strijelac Pavel Zrinšćak, također iz Rudara, a najbolji igrač Luka Potočki iz Tondacha.
Kod starijih pionira slavile su obje ekipe Dubrave Zabočke, koje su osvojile prva dva mjesta, treća je bila Ivančica i četvrti Strmec Bedenica. U Dubravu Zabočku su otišle i sve nagrade za najbolje pojedince, pa je najbolji golman Leonardo Sović, najbolji strijelac Gabrijel Jurman i najbolji igrač Nikola Mutak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba