Svečana dodjela nagrada

Najbolji marijabistrički sportaši su Doris Babić iz Nanbudo kluba i Darko Galoić iz Streljačkog kluba Marija Bistrica

Objavljeno: 07.02.2020. zagorjeinternational

Novoosnovana Sportska zajednica općine Marija Bistrica organizirala je u četvrtak proglašenje najuspješnijih sportaša općine Marija Bistrica za 2019. godinu.
U seniorskoj konkurenciji najboljima su proglašeni Doris Babić iz Nanbudo kluba Marija Bistrica, Darko Galoić iz Streljačkog kluba Marija Bistrica te muška ekipa Streljačkog kluba Marija Bistrica i ženska ekipa Nanbudo kluba Marija Bistrica.
U juniorskoj konkurenciji, titulu najboljih ponijeli su Magdalena Car iz Nanbudo kluba Marija Bistrica i Filip Čukman iz Savate kluba Kobra. U kadetskoj konkurenciji nagrađeni su Ana Julija Bertić iz Nanbudo kluba Marija Bistrica i Kristijan Belko iz NK Mladost, te pioniri NK Mladost. Za najboljeg sportskog djelatnika proglašen je Darko Milošić, trener u savate klubu. Pored priznanja za najbolje sportaše u 2019. godini, dodijeljena su po kategorijama i priznanja za sportske dosege koja su primili: Mateja Milošić, Danijela Cvetko, Marta Juras, Amon Đukez, Luka Hudek, Tin Osrečak, Dominik Milošić, Lovro Brezovečki, Dario Prugovečki i Matija Bingula iz Savate kluba Marija Bistrica, Estera Gučin Županić, Lara Špoljarec, Nikola Gregorić, Mihael Žabek, Borna Hajdek, Matija Car, Petar Jakopec i Dorian Čvek iz Nanbudo kluba Marija Bistrica, te Adrian Tremljan iz Streljačkog kluba Marija Bistrica. Priznanja i pehare dodijelio je načelnik Marije Bistrice Josip Milički.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba