Stravičan prizor u Klanječkom Jezeru

“Svega se čovjek nagleda, ali kad psi zbog gladi počnu jesti drugog psa, nema se što nadodati”

Objavljeno: 06.02.2020. JJ

– Vjerujte, svega se čovjek nagleda, ali kad psi počnu jesti drugog psa, nema se što nadodati – riječi su kojima rezime svog jučerašnjeg dana počinje predsjednica Udruge za zaštitu i promicanje prava životinja “Vita” sa sjedištem u Zaboku.
U kući u Klanječkom Jezeru, na području općine Veliko Trgovišće, zatekla je čopor pasa koji su zbog gladi pojeli onog najslabijeg.

Pet mjeseci

– Pojeli su mu utrobu, glavu, organe, do vraga, bili su gladni – napisano je u objavi koja je osvanula na stranici Udruge “Vita”, u kojoj je objašnjeno kako su u spomenutoj kući živjeli supružnici i njihovo troje djece, no kuća nije bila u njihovom vlasništvu, već su samo trebali plaćati režije i održavati je, a s obzirom na to da to nisu činili, morali su iseliti, za sobom ostavivši nered i nedužne štence, koji bi, stoji dalje u objavi, trebali biti stari oko pet mjeseci.

FOTO: Facebook / Udruga Vita

– Dakle, pet mjeseci u ovom smradu, gnoju, nastambi – piše predsjednica udruge, koja je nakon dojave o slučaju, u pratnji još jedne osobe bila primorana uzeti stvar u svoje ruke, te su psi naposlijetku smješteni u sklonište.

Bolji život

– Nisu u najboljem stanju, neuhranjeni su, ali im je psiha koliko – toliko u redu. Nemojte misliti niti pisati “svaka čast na odrađenom i spašavanju”… Slobodno napišite da smo budale jer ponovno radimo nečiji posao. Samo imajte na umu da i kad se čini da nema objava na stranici, nije zatišje. Tek onda se nešto događa. Iskreno se nadam da će ovi psi dobiti priliku za boljim životom – zaključuje predsjednica svoju objavu.

FOTO: Facebook / Udruga Vita

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba