Dan Dječjeg vrtića “Rožica“ iz Velikog Trgovišća

Održana promocija novog broja časopisa “Hižica“ te županijski stručni skup za odgojitelje i stručne suradnike

Objavljeno: 05.02.2020. zagorjeinternational

Dječji vrtić “Rožica“ iz Velikog Trgovišća je u sklopu obilježavanja Dana vrtića, u Spomen školi dr. Franje Tuđmana organizirao promociju devetog broja svoga časopisa “Hižica“. Promociji je prisustvovala i predsjednica Županijske skupštine Krapinsko – zagorske županije Vlasta Hubicki.

Umrežavanje prakse

– Svi vrtići dobro rade svoj posao, no mislim da “Rožica“ u jednom dijelu ipak odskače. Čestitam dakako na devetom broju “Hižice“ te isto tako priželjkujem da svečarska “Hižica“ sljedeće godine ispuni vaša očekivanja, a mi ćemo vrlo rado opet doći čestitati – rekla je Hubicki.
Ravnateljica vrtića Gordana Pavlinić tom je prilikom istaknula kako je u novom izdanju vrtićkog časopisa naglasak stavljen na viđenje i samorefleksiju odgojne prakse od strane odgojitelja i stručnih suradnika praktičara.

– Cilj nam je spajati i umrežavati praksu s ostalim vrtićima, pa tako u “Hižici“, osim naših odgojiteljica i odgojitelja, pišu i kolegice i kolege iz ostatka Hrvatske. U časopisu se predstavljaju i događanja u našem vrtiću tijekom godine, a to je i prilika da predstavimo dječje radove te da se čitatelji kroz foto zapise neposredno upoznaju s istraživanjem, stvaralaštvom i učenjem kroz igru koje se provodi u “Rožici“ u svim odgojno – obrazovnim skupinama – naglasila je ravnateljica, ujedno i glavna urednica časopisa.

Danas priredba

Održan je i županijski stručni skup za odgojitelje i stručne suradnike, na kojem je bila i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je pozdravila više od 50 okupljenih odgojiteljica i stručnih suradnica te im poželjela puno uspjeha u radu.
Danas je u Domu kulture u Velikom Trgovišću na rasporedu priredba “Tancaj, tancaj“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba