Ovog vikenda 6. Ivančica kup mlađih kategorija

Kadeti NK Ivančice osvojili zlato na malonogometnom turniru u Međimurju

Objavljeno: 03.02.2020. zagorjeinternational

Kadeti Nogometnog kluba Ivančica iz Zlatar Bistrice u nedjelju su pobijedili na izuzetno jakom malonogometnom turniru u Podturenu u Međimurju, kojeg je organizirala Nogometna škola “Nogometaš 13“, a igrao se u četiri kategorije. Turnir je okupio nogometaše iz Međimurske, Varaždinske, Virovitičko – podravske i Krapinsko – zagorske županije. Zlatarbistrički nogometaši igrali su u konkurenciji 16 ekipa te pobijedili sve utakmice, osim polufinalne, koja je zbog neriješenog rezultata okončana penalima u korist Ivančice.

Da je turnir bio izuzetno jak, za Radio Zlatar potvrdio je i predsjednik zlatarbistričkog kluba Berislav Horvatić, koji je napomenuo kako je riječ o istoj ekipi, koja je prošle godine osvojila državno prvenstvo u futsalu. Osim zlatne medalje, u Zlatar Bistricu je otišla i nagrada za najboljeg igrača u ovoj kategoriji, koju je osvojio Fran Gorupec. Trener kadeta je Ivica Krivak.

Ovog vikenda NK Ivančica organizira i svoj turnir, 6. Ivančica kup mlađih kategorija. Turnir će se održati u subotu i nedjelju u sportskoj dvorani u Bedekovčini za četiri kategorije igrača. Prvog dana turnira, u subotu, u jutarnjim satima počinje turnir mlađih pionira, zagići igraju popodne, a u nedjelju će najprije zaigrati stariji pioniri te potom limači. Prijave još uvijek traju, a organizator je pripremio nagrade za prva četiri mjesta i najbolje pojedince.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba