Predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek iskazao podršku Andreju Plenkoviću na predstojećim unutarstranačkim izborima

“Moramo okupiti najbolje političke lidere u HDZ-u i složno krenuti u izbornu pobjedu na parlamentarnim izborima”

Objavljeno: 23.01.2020. JJ

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Krapinsko – zagorske županije Žarko Tušek iskazao je podršku predsjedniku HDZ -a Andreju Plenkoviću za njegov reizbor na čelno mjesto stranke na predstojećim unutarstranačkim izborima.

Sjednica Vlade

U razgovoru za N1 televiziju, Tušek je istaknuo zajednički rad na projektima koji u posljednjih nekoliko godina mijenjaju vizure Krapinsko – zagorske županije i cijelog Hrvatskog zagorja. Posebno je naglasio da se nakon sjednice Vlade u Krapini još jačim tempom nastavlja dalje.
– Unutarstranački izbori moraju biti vrijeme sučeljavanja argumenata oko modela razvoja i jačanja naše stranke u godinama koje su ispred nas te prostor za dodatno etabliranje Hrvatske demokratske zajednice kao najveće i stožerne političke stranke u Republici Hrvatskoj – poručio je Tušek, dodavši da će po principu jedan čovjek – jedan glas svaki član birati ključne stranačke dužnosnike.

Dug prema utemeljitelju

– Nakon provedenih izbora, svi zajedno moramo okupiti najbolje političke lidere koje Hrvatska demokratska zajednica ima i složno krenuti u izbornu pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima – rekao je predsjednik zagorskog HDZ-a, dodavši kako to od stranke traže utemeljitelji, članovi i simpatizeri te glasači.
– To je naš dug prema utemeljitelju naše stranke i utemeljitelju moderne hrvatske države dr. Franji Tuđmanu – zaključio je Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba