Na tradicionalnom zimskom turniru u Beču sudjelovalo oko 500 djece

BRAVO ZA MALE NOGOMETAŠE: Limači NK Radoboja osvojili prvo mjesto, najbolji strijelci bili su Lukas Hlebec i Emil Oraić Fazlić

Objavljeno: 22.01.2020. IB

Na tradicionalnom zimskom turniru održanom u Beču u organizaciji SK Cro Vienna BD Gruppe sudjelovalo je oko 500 djece s 30 ekipa iz Austrije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovačke.  Međunarodni dvoranski turnir u malom nogometu organiziran je za uzraste U7, U8, U10 i U11, a sudjelovali su i Limači iz Nogometnog kluba Radoboj koji su sa svojom odličnom igrom osvojili prvo mjesto.

Šest golova

Na turniru su proglašeni i najbolji igrači. Tako je najbolji igrač skupine bio Jan Gluhak (NK Radoboj), najbolji vratar Luka Lasić (NK Široki Brijeg), a najbolji strijelci turnira u ovoj kategoriji bili su Lukas Hlebec i Emil Oraić Fazlić (NK Radoboj), svaki s po šest golova.

Za radobojske Limače nastupili su Filip Šalković, Jakov Risek, Tino Kiseljak, Dorijan Smrekar, Lukas Hlebec, Roko Hrvoj, Stjepan Ferk, Mateo Fruk, Matija Dlesk, Emil Opaić – Fazlić, Jan Gluhak i trener Danijel Klasić.

Posjetili grad

U Beču su između, ostalog posjetili i dvorac Schönbrunn, park oko dvorca, centar Beča sa svim njegovim znamenitostima, vidikovac Kahlenberg, a bili su i gosti Hrvatskog veleposlanstva u Austriji, te su našem veleposlaniku uručili darove Općine Radoboj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba