Govori se da će to biti prvi “etični bordel” u toj zemlji, s obzirom na to da se ne iskorištava žensko tijelo

U susjednoj Sloveniji otvara se javna kuća u kojoj će klijente “zadovoljavati” silikonske lutke

Objavljeno: 21.01.2020. zagorjeinternational

U susjednoj Sloveniji otvara se javna kuća u kojoj će klijente “zadovoljavati” silikonske lutke. Prvi bordel takve vrste djelovat će u mjestu Sežane, koje se nalazi u blizini Istre i talijanske granice, što je vlasnicama, Sandri Negro i Valentini Markežić, bilo iznimno važno, pišu Primorske novice, a prenosi 24 sata.hr.

Muška verzija

Poslovne su partnerice za sada kupile dvije lutke, a uskoro će, najavljuju, nabaviti i mušku verziju. Ističu kako se radi o posebnim TPE silikonskim lutkama koje imaju temperaturu ljudskog tijela, a klijenti će obavezno morati koristiti prezervative. Lutke će se, naravno, nakon svake upotrebe dezinficirati, a anonimnost klijenata je zagarantirana – neće se uzimati osobni podaci jer oni tamo neće provoditi noć.
Pola sata s lutkom klijenta će stajati 60 eura, sat vremena 80 eura, a dva sata 120 eura. Uz lutke, bit će im dostupne i brojne seksualne igračke i tuš.

“Dobra družba”

U Sloveniji postoji i društvo “Dobra družba”, koje okuplja one koji se bave područjem komercijalnog oblika spolnosti i djeluju u sferi zabavne industrije za odrasle, pa članovi društva ističu kako će to, s obzirom na to da u ovom slučaju ne postoji mogućnost trgovine bijelim robljem, prisilnog rada ili rizika od spolnih bolesti, biti prvi “etični bordel” u Sloveniji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba