“ZA DISTROFIČARE – I VAŠE SRCE JE MIŠIĆ”: Budite i vi dio još jedne lijepe humanitarne malonogometne priče u Krapini

MNK Jesenje utakmicom protiv Futsal Dinama pomaže članovima Udruge distrofičara Krapina

Objavljeno: 21.01.2020. JJ

Jesejanski malonogometaši, popularni “Zeleni”, još će jednom pokazati veliko srce. Ove subote u sportskoj dvorani Srednje škole Krapine organiziraju humanitarnu utakmicu protiv Futsal Dinama, u cilju prikupljanja pomoći za Udrugu distrofičara Krapina, pod nazivom “Za distrofičare – i vaše srce je mišić”.

25 kuna

Utakmica počinje u 18 sati, a cijena ulaznice je 25 kuna. Sav prihod namijenjen je članovima spomenute udruge, koja okuplja 43 člana s područja cijele Krapinsko – zagorske županije, i to one oboljele od mišićne distrofije, ali i osobe s nekim drugim oblicima invaliditeta, jer, kako kaže predsjednica udruge Mirjana Janžek, postoji snažna potreba za time.

– S Malonogometnim klubom Jesenje surađujemo već dulje vrijeme i iza nas je već nekoliko humanitarnih akcija koje su organizirali za naše članove. Oni vrlo dobro poznaju naš rad i uvijek su spremni pomoći, tako da smo i ovog puta, kada su izrazili želju za organizacijom još jednog humanitarnog događaja, to objeručke prihvatili. Prikupljena sredstva iskoristit ćemo za rehabilitaciju naših članova, najvjerojatnije negdje na moru u ljetnim mjesecima jer im je to prijeko potrebno. Naravno, pozivamo sve ljude dobre volje i velikog srca da dođu u subotu i daju svoj prilog, kao što to uvijek i čine – poručila je Mirjana Janžek.

Na ulazu

Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu, a za eventualnu rezervaciju zainteresirani se mogu javiti Udruzi distrofičara Krapina ili MNK-u Jesenje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba