Prvi zagorski alpski skijaški klub

ZASKI proslavio 15. rođendan uz izlet u Kreichberg i veliki After ski party u Punktu

Objavljeno: 20.01.2020. zagorjeinternational

Zagorski skijaški klub – ZASKI, prvi i najveći alpski skijaški klub u Hrvatskom zagorju, proslavio je okruglih 15 godina rada. Izletom na hit skijalište u Kreichberg uz veliki broj članova proslavili su rođendan u snježnoj idili na 2200 metara nadmorske visine. Ekipa iz Zaskija već godinama okuplja odličnu ekipu te organizira brojne povoljne skijaške i board izlete za svoje članove i one koji će to tek postati, a specifičnost izleta je ta da, ukoliko želite unaprijediti svoju tehniku ili naučiti skijati, tu su licencirani učitelji skijanja.

Za sve uzraste

ZASKI ekipa konstantno otkriva još neotkrivene skijaške lokacije, pa je tako i ovaj izlet u Kreischberg, na oduševljenje sviju, otkrio lokaciju koju će uvrstiti u godišnji plan izleta. Skijalište Kreischberg ima vrlo raznovrsnu ponudu za skijaše i omogućuje uživanje u skijanju za sve uzraste i kategorije skijaša – kako za potpune početnike, tako i za najzahtjevnije skijaše. Izlet u Kreischberg nastavljen je najvećim After ski partyjem u Zagorju, održanom u pivnici Punkt Beer House uz zakusku za članove kluba, ali i sve ostale ljubitelje zimskih aktivnosti.

15. veljače

Inače, skijaška je sezona na sredini, a ekipa iz Zaskija poziva vas da ih pratite na Facebooku, Instagramu ili na službenoj web stranici www.zaski.hr.
Sljedeći izlet je 15. veljače u još jedno hit skijalište – talijanski Tarvisio. Svoje mjesto možete rezervirati na [email protected] ili pozivom na broj 098/95 00 509. Zaskići najavljuju i dvodevno zatvaranje sezone u ožujku, a na vama je samo da pratite klub na društvenim mrežama ili na webu i uživate u aktivnostima na snijegu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba