Održano i prigodno druženje uz domjenak

U kapeli sv. Fabijana i Sebastijana u Slanom Potoku proslavljena sveta misa i blagoslovljen obnovljeni oltar

Objavljeno: 20.01.2020. IB

U nedjelju je povodom blagdana sv. Fabijana i Sebastijana u kapeli u Slanom Potoku koja nosi njihovo ime, proslavljena sveta misa te je blagoslovljen obnovljeni oltar.

Misu je predvodio upravitelj Župe sv. Jurja mučenika u Gornjoj Stubici, vlč. Nikola Jurković, u zajedništvu s vlč. Dubravkom Škrlin Hrenom, a pjevao je crkveni zbor pod vodstvom Ivice Kontenta.

Nakon mise, vlč. Nikola Jurković i vlč. Dubravko Škrlin Hren blagoslovili su obnovljeni oltar te zahvalili svima koji su pomogli oko obnove, između ostaloga, i Općini Gornja Stubica.

Poslije blagoslova održano je prigodno druženje uz domjenak u prostoru oko kapele, koji su pripremili mještani Slanog Potoka.

 

Najnovije po kategorijama

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

OSJEĆAJU SE TUŽNO I ZABORAVLJENO OD SVIJU: Kuća Viktorije Lešković (78) i Josipa Perešina (72) iz Jakšinca nakon potresa u ožujku dobila je crvenu oznaku. Dom su odbili napustiti jer, kažu, nisu dobili nikakav službeni dokument, i od tada čekaju rješenje svoje situacije, strahujući od novog potresa, koji bi za njih mogao biti koban

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

Objavljeno: 24.01.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter