Vlasnik ste poduzeća ili obrta?

“TEVA IT”: Vaš najbolji partner u upravljanju poslovanjem i planiranju financijsko – fiskalnih obaveza

Objavljeno: 18.01.2020. zagorjeinternational

Vlasnici poduzeća i obrta jako bi dobro trebali razmisliti o odabiru knjigovodstvenog servisa te poslovnim kompetencijama, znanju i iskustvu zaposlenika jer u suprotnom upadaju u veliku opasnost u slučaju poreznog nadzora.
Knjigovodstveni servis “Teva it d.o.o.”, sa sjedištem u Velikoj Vesi, nije knjigovodstveni servis koji samo mehanički obrađuje dokumentaciju, već pomaže klijentima u upravljanju poduzećima i obrtima, planiranju poslovanja i financijsko – fiskalnih obaveza, te im pruža potporu u suradnji i njihovom radu na inozemnim tržištima (Austrija, Njemačka) kroz komunikaciju i rješavanje problematike s inozemnim poreznim institucijama.

Osam zaposlenih

Najjače strane ovog poduzeća su dvadesetogodišnje iskustvo vlasnice u računovodstvenim poslovima, redovito ulaganje u edukaciju djelatnika, izvrsni kontakti s Ministarstvom financija i poreznim savjetnicima te izvrsna suradnja s Ministarstvom financija u Njemačkoj – Finanzamt Kassel, zbog dobrog poznavanja stranih jezika. Zaposlenice, njih osam, educirane su knjigovotkinje, ekonomistice s dugogodišnjim iskustvom u knjigovodstvenim poslovima i bez njih, kako kaže direktorica, rast poduzeća i izvrsna suradnja s klijentima ne bi bila moguća.
– Posebno sam ponosna na njih te cijenim njihov rad i trud u ovom našem specifičnom i zahtjevnom poslu. Svaka referentica je posebna i važna i za naše poduzeće i za klijente koji su u njezinom portfelju – ističe direktorica Željkica Smrekar.
Specifičnost poslovanja poduzeća je praćenje zakonodavnih propisa te individualni pristup svakom klijentu i njegovoj vrsti poslovanja, što zahtjeva i prilagođavanje poslovnih procesa specifičnim zahtjevima i potrebama klijenta.
Poduzeću su u studenome prošle godine od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta odobrena i bespovratna sredstva za projekt “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja Teva it d.o.o. kroz primjenu IKT rješenja”. Poduzeće će razviti i unaprijediti trenutnu tehničku podršku, kroz nabavu najmodernijih softverskih i hardverskih rješenja koja će zadovoljiti potrebe poduzeća za sljedećih nekoliko godina. Također će sačuvati postojeća radna mjesta, te zapošljavati nove djelatnike.
– Ubrzat će se poslovni procesi zahvaljujući automatiziranom pristupu i automatskoj obradi dijela podataka i nakon provedbe projekta, bit ćemo najmoderniji knjigovodstveni servis u Krapinsko – zagorsko županiji – kaže direktorica te dodaje da je za uspješnu prijavu na natječaj posebno zaslužan Poduzetnički centar KZŽ, koji je izuzetno profesionalno odradio svoj dio posla, te će ih i dalje kontinuirano pratiti u provedbi projekta.

Novi klijenti

Inače, najviše klijenata “Teva it” ima na području Krapinsko – zagorske županije, grada Zagreba i Zaprešića, ali tu su i strani investitori koji u Hrvatskoj trebaju kvalitetnog knjigovođu sa znanjem stranih jezika i dobrim poznavanjem pozitivne zakonodavne regulative RH. Direktorica ističe kako je dobrodošao svaki novi klijent, a to mogu biti poduzeća svih branši, obrti, samostalne djelatnosti i neprofitne organizacije. Za sve dodatne informacije nazovite broj 098/713 – 160, pošaljite upit na e-mail [email protected] ili posjetite poduzeće osobno, na adresi Velika Ves 2C, Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba