Westgate Home Shopping Weekend donosi trendove za uređenje doma u novom desetljeću

Ovog vikenda postanite dizajner svog doma i ostvarite odlične popuste pri kupnji u Westgate Shopping Cityju

Objavljeno: 17.01.2020. zagorjeinternational

Upravo ste uselili u novi stan? Opremate ili preuređujete svoj životni prostor? Ružno pače u koje više ni prijatelje ne želite pozvati, postat će vrlo brzo najveća ljepotica u ulici uz Home Shopping Weekend.

Početak nove godine zasigurno je savršen trenutak da preuredite svoj dom. Nakon godina i godina istog i starog, sada je vrijeme da osvježite srce svog doma. Nerijetko prostor samo treba oplemeniti  promjenom boje, teksture ili stila, kako bi on poprimio posve novi izgled. Da bi vam pomogli u tome, Westgate Shopping City donosi nekoliko trendova za 2020. godinu koje ćete obožavati.

Savjeti i ideje

Zelena boja i elementi iz prirode vladat će u interijerima u 2020. godini, stoga preporučuju da biljkama i prirodnim materijalima unesete dašak prirode u svoju oazu. Svjetlost i svježinu u svoj prostor unesite malim preinakama i detaljima u jarkim bojama, kao što je primjerice žuta, a spojem tradicionalnog uređenja doma s daškom modernizma postići ćete svima željeni “wow” efekt.

Naoružani savjetima i idejama, ovog vikenda postanite dizajneri svog doma i ostvarite odlične popuste pri kupnji u Westgate Shopping Cityju od 10 do 21 sat.

Zimska rasprodaja

U Möbel Landu kupce očekuje završna zimska rasprodaja s popustima do 70 posto, a dodatne popuste  također mogu pronaći u trgovini Prima koja je pripremila 35 posto popusta na kolekciju Luna – program kuhinja, predsoblja, dnevnih i spavaćih soba, tapecirane box krevete Oto, Bono i Vigo te 25 posto popusta na dekorativni asortiman COCO maison. Kupce će popustima dočekati i SI studio namještaja, Namještaj Intermod, Interijeri Zadro, Sancta Domenica MegaStore, Aledo namještaj, J&I Dreams Workshop, Happy House, Salon ortopedskih madraca Medi Spa, Dogtas Exclusive, Bima, Vitapur, Posteljina.hr, Kik te Jysk koji će u ponudi imati, na popustu od 20 do 60 posto sve Wellpur jastuke, madrace i nadmadrace, dok će za sve komode imati popust od 20 do 50 posto. Home Concept by Zaharex nudit će na cjelokupni asortiman popust od 30 do 50 posto za gotovinu.

Popis svih popusta dostupan je na www.westgate.hr

 

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba