Na predstavama se tražilo mjesto više, a posebno su uživali mališani

Circo Grande Colosseum pripremio spektakl u Westgate Shopping Cityju

Objavljeno: 14.01.2020. zagorjeinternational

Subota i nedjelja u Westgate Shopping Cityju prošle su u znaku super sniženja i cirkuske zabave. Poznati Circo Grande Colosseum, koji je proteklih mjeseci održavao priredbe u šatoru kraj shopping centra, cijelog je vikenda održavao kratke predstave i tako zabavljao posjetitelje. Dolazak cirkusa u Westgate osobito je razveselio mališane, a na predstavama se tražilo mjesto više. Pirati, akrobati, egzotične životinje i djeca žongleri zabavljali su sve posjetiteljem, a najhrabriji mališani dobili su priliku i sami se okušati u čarima žongliranja te aktivno sudjelovati u predstavi. Naravno, kao i uvijek, smijeha i zabave nije nedostajalo.
Inače, u Westgateu su nedavno počela i popularna zimska sniženja, pa se, osim dobre zabave, i shoppingiralo. Popusti sežu čak do 77 posto, pa je ovo super prilika za obnoviti garderobu, nabaviti dugoiščekivani gaming komplet ili nešto za dom.
U fotogaleriji pogledajte kako je protekao vikend u Westgateu, a podsjećamo vas i da sljedećeg vikenda stiže Home Shopping Weekend, posvećen popustima u trgovinama za dom, a potom i Dani vjenčanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba