Na Sljemenu danas počinje nova skijaška sezona za građane

Objavljeno: 11.01.2020. zagorjeinternational

Zagrepčani i brojni turisti koji su na Snježnoj kraljici bodrili slavne profesionalne skijaše, posebice oni koji su tijekom sezone skijanja odlučili ostati u Zagrebu, napokon su dočekali svojih pet minuta. Naime, danas za sve ljubitelje skijanja na Sljemenu započinje nova skijaška sezona.
Tako će od 9 do 16 sati skijašima na raspolaganju biti Crveni spust i Bijela livada, te bijela vučnica i žičara trosjedežnica. Kako organizatori navode, noćnog skijanja neće biti do daljnjeg.
Važno je napomenuti kako je zbog utrke Svjetskog kupa snježna podloga Crvenog spusta vrlo tvrda te sa Skijališta Sljeme mole skijaše da dođu sa servisiranim skijama i opremom. Također, skijaška oprema ovdje se ne iznajmljuje.
Cijene dnevnih karata tijekom vikenda iznose 50 kuna za djecu do 15 godina, 70 kuna za seniore iznad 65 godina i 100 kuna za odrasle. Cijene dnevnih karata radnim danima iznose 40 kuna za djecu do 15 godina, 50 kuna za starije od 65 godina i 70 kuna za odrasle.
U ponudi su još i poludnevne, višednevne i sezonske karte. Ulaznice se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade.
Na Sljeme građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca.

FOTO: USO / promo

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba