OPĆINA HUM NA SUTLI NAGRAĐUJE USPJEH I ZNANJE: Načelnik Zvonko Jutriša održao prijem za najuspješnije humske učenice, studente i sportašice

Dvije učenice i troje top studenata dobilo po dvije, odnosno, tri tisuće kuna

Objavljeno: 10.01.2020. zagorjeinternational

Načelnik Huma na Sutli Zvonko Jutriša održao je prijem za nagrađene učenike i studente za školsku/akademsku 2018./2019. godinu, sukladno Javnom natječaju za dostavu prijedloga za dodjelu novčane nagrade učenicima i studentima i Javnom pozivu za dodjelu nagrada za posebna postignuća učenika srednjih škola, koji su bili raspisani od strane Općine Hum na Sutli tijekom listopada prošle godine. Načelnik Zvonko Jutriša i njegova zamjenica Tanja Topić čestitali su nagrađenim učenicima i studentima te im uručili jednokratne novčane nagrade i zaželjeli mnogo uspjeha u daljnjem obrazovanju.

Državno natjecanje

Po dvije tisuća kuna dobile su Lorena Imširović iz Lastina, koja je u četverogodišnjem srednjoškolskom obrazovanju imala prosjek ocjena 4,95, te Viktorija Golenko iz Huma na Sutli, koja je imala prosjek 4,71. Po tri tisuće kuna uručeno je najboljim studentima Anamariji Klasić iz Huma na Sutli, s prosjekom 4,99, Dariju Stuhne iz Malog Tabora, s prosjekom 4,52 te Ines Staroveški iz Lastina, s prosjekom 4,26.
Krunoslavu Draškoviću iz Rusnice za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz Obrazovnog sektora strojarstvo, brodogradnja i metalurgija u natjecateljskoj disciplini CNC i CAD/CAM tehnologije, uručen je iznos od tisuću kuna, a Anamariji Gluhak iz Vrbišnice 700 kuna za osvojeno drugo mjesto na državnom natjecanju iz klasičnih jezika (Latinski jezik za strukovne škole).

Najbolja sportašica

Održan je i prijem za tri najbolje humske sportašice, članice Kickboxing kluba Krapina – Lanu Zajec, koja je proglašena najboljom sportašicom u 2019. godini od 14 do 18 godina, te Nikolinu Rebić i Luciju Antolić. Načelnik i njegova zamjenica su im uručili poklon bonove u vrijednosti 500 kuna za kupnju sportske opreme. Čestitke za trud i rad upućene su i njihovoj trenerici Silviji Hršak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba