VATRENI SUSRET: Ivana Habazin i Claressa Shields odradile konferenciju za medije uoči velike borbe koja će se održati u noći s petka na subotu

Amerikanka poručila zlatarskoj boksačici da će joj razbiti čeljust

Objavljeno: 08.01.2020. zagorjeinternational

Zlatarščanka Ivana Habazin, najbolja hrvatska boksačica, i Claressa Shields, svjetska prvakinja u srednjoj kategoriji, odradile su konferenciju za novinare uoči borbe koja će se u noći s petka na subotu održati u Atlantic Cityju, piše Večernji.hr.
Podsjetimo, ovo je treći pokušaj organizacije susreta Shields i Habazin. Prvo je Amerikanka otkazala borbu u kolovozu zbog ozljede koljena, a zatim se dogodio i jedan od najvećih skandala u boksačkoj povijesti, kada je u Flintu na dan vaganja uoči meča dogovorenog za 5. listopada, fizički napadnut Ivanin trener James Ali Bashir koji je tada završio na hitnoj operaciji.
I na ovom susretu Ivane Habazin i Claresse Shields je bilo vatreno, a prednjačila je Amerikanka, koja je čitavo vrijeme provocirala našu boksačicu, na što joj je Ivana rekla kako nije baš pametna.
– Nisam pametna jer sam crna? Išla sam na fakultet – uzvratila je Claresse Shields te nastavivši vrijeđati našu boksačicu, izjavila kako nikad nije vidjela gluplju osobu u životu. Na kraju je poručila Zlatarščanki kako će joj razbiti čeljust.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba