Na izvanrednoj izbornoj skupštini jednoglasno je izabrano novo vodstvo, a najavljeno je i da će ove sezone krenuti škola nogometa

Novi predsjednik Nogometnog kluba Pregrada je Denis Burić

Objavljeno: 07.01.2020. zagorjeinternational

Na izvanrednoj izbornoj skupštini Nogometnog kluba Pregrada jednoglasno je izabrano novo vodstvo kluba te je prihvaćen financijski plan i program za naredno mandatno razdoblje 2020. – 2024. Tako je za novog predsjednika NK Pregrada izabran Denis Burić, dok će funkciju tajnika obnašati Nenad Stiplošek.

Sportska zajednica

Izvršni odbor kluba u sljedeće četiri godine činit će Nikola Gajšak, Dejan Kolar, Davor Baranja, Krešimir Štruk, Vlado Pondeljak, Tomislav Martinko, Stjepan Kušar i Milan Burić, dok su u Nadzorni odbor izabrani Krunoslav Golub, Juraj Krivec i Nenad Gretić. Na Skupštini su također u Sportsku zajednicu grada Pregrade predloženi i jednoglasno prihvaćeni Denis Burić, Milan Burić, Vlado Pondeljak, Dejan Kolar i Nenad Stiplošek.

Plan i program

Novi predsjednik Denis Burić predstavio je plan i program za daljnji razvoj nogometnog kluba, dok je Dejan Kolar predstavio plan razvoja škole nogometa, koja kreće od sezone 2020./2021. Dosadašnji predsjednik Juraj Krivec čestitao je novom vodstvu te im zaželio puno uspjeha u narednom mandatu, a nazočili su i tajnik Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije Juraj Sirovec te gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, koji se prisutnima obratio prigodnim riječima te dao podršku novom vodstvu u ostvarenju njihovih ciljeva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba