Zagorski policajci u utorak uhitili dvojicu vozača

U Bedekovčini 19-godišnjak vozio bez vozačke i s 1,96 promila alkohola, a u Mokricama 49-godišnjak za vrijeme trajanja zabrane

Objavljeno: 12.12.2019. JJ

U utorak oko 00.30 sati u nadzoru prometa u Bedekovčini zatečen je 19-godišnji hrvatski državljanin kako upravlja osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, i sa 1,96 promila alkohola u organizmu. Uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud, gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 15 tisuća kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci.
Istog dana oko 14.40 sati u nadzoru prometa u Mokricama zatečen je 49-godišnji hrvatski državljanin kako upravlja osobnim vozilom za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, dok je već prije bio procesuiran zbog takvih prekršaja. Uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud, gdje mu je određeno zadržavanje u trajanju od sedam dana, te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 14 mjeseci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba