EPILOG PROMETNE NESREĆE U MAČU: Hrvatska predsjednica i predsjednička kandidatkinja se ispričala vozačici čiji je automobil u utorak oštetio autobus koji predsjednica koristi u kampanji

Kolinda Grabar – Kitarović kaže kako nije primijetila da je došlo do nesreće, a oštećenoj je vozačici ponudila zamjenski automobil

Objavljeno: 12.12.2019. zagorjeinternational

Prije odlaska na predizborni skup u Karlovac, hrvatska predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar – Kitarović susrela se sa Silvijom Soldo, čiji je automobil u utorak u Malom Bukovcu u općini Mače zakačio autobus u kojem se vozila predsjednica.
Kako prenosi Index.hr, Soldo je za RTL ispričala da joj se predsjednica “sto puta ispričala zbog nesreće” i da žali zbog svega što se dogodilo. Dodala je i da uopće nije primijetila da je došlo do nesreće te da bi u suprotnom zasigurno učinila sve da se autobus zaustavi da je vidjela što se dogodilo. Oštećenoj je vozačici rekla i kako joj je spremna dati zamjenski automobil ako njezin ne bude odmah popravljen, budući da joj treba za posao.
Podsjetimo, autobus kojim se Grabar – Kitarović koristi u predizbornoj kampanji, u utorak kasno poslijepodne je sudjelovao u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu u općini Mače. Predsjednička je kandidatkinja u 19 sati imala predizborni skup u Loboru, a na putu, točnije, oko 18.50 sati vozač autobusa u kojem se nalazila i predsjednica, zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavio put Lobora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba