Manifestacija je bila i humanitarnog karaktera – prikupljala su se sredstva za potrebite učenike OŠ Oroslavje

“ORO NADA“: U subotu održana 12. revijalna smotra KUD-ova, pjevačkih ansambala, udruga, društava i pojedinaca

Objavljeno: 09.12.2019. zagorjeinternational

U organizaciji Udruge Petrože – Krušljevo Selo, u sportskoj dvorani Osnovne škole Oroslavje održana je 12. revijalna smotra KUD-ova, pjevačkih ansambala, udruga, društava i pojedinaca “Oro nada“. Nastupili su KUD “Jakovlje“, Društvo prijatelja “Sloga – Brezje“, ženski zbor KUD-a “Sloboda“, učenici Osnovne škole Oroslavje pod voditeljstvom učiteljica Snježane Sitarić – Knezić i Vesnice Kantoci, pjevački zbor Udruge umirovljenika općine Jakovlje, Marija Kovačiček, Barica Kaić, Dječji vrtić “Cvrkutić“ i udruga Petrože, u suradnji s Tamburaškim sastavom Vikendaši. Voditeljica programa bila je Danijela Horvatek – Tomić.
Manifestacija je imala i humanitarnu notu, pa su se donacijama od 10 kuna prikupljala sredstva za potrebite učenike škole, a prikupljeno je ukupno 500 kuna. U sklopu događanja, podijeljeno je i 160 prigodnih poklon paketa djeci u tjednu proslave sv. Nikole.
Suorganizatori manifestacije su Turistička zajednica grada Oroslavja, Grad Oroslavje, Osnovna škola Oroslavje i HDS ZAMP.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba