Tradicionalni “Medeni sejem“ u Krapini bogatom ponudom i ove godine privukao brojne posjetitelje

Med, proizvode od meda i blagdanske ukrase izložilo 30 – ak izlagača, a dijelio se i lovački gulaš

Objavljeno: 07.12.2019. zagorjeinternational

Već tradicionalno prvu subotu u prosincu, oko proslave Dana grada Krapine na središnjem Trgu Ljudevita Gaja održava se “Medeni sejem“, koji je i ove godine posjetiteljima omogućio uživanje u bogatoj ponudi proizvoda od meda te prigodnih ukrasa za nadolazeće blagdane.

Unikatni proizvodi

– Ovogodišnji, 18. po redu “Medeni sejem“, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Krapina okupio je 30 – ak izlagača koji uz med i proizvode od meda izlažu i ukrase vezane uz nadolazeće blagdane, a riječ je uglavnom o unikatnim proizvodima. Također, i ove godine lovačko društvo iz Krapine časti sve posjetitelje ukusnim gulašom – rekla nam je direktorica Turističke zajednice Grada Krapine Nedjeljka Vodolšak.

“Medeni sejem“ je posjetio i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović koji je istaknuo kako je ovaj sajam postao neizostavan dio događanja u sklopu obilježavanja Dana grada.

 Mnoge udruge

– Drago mi je što nas je vrijeme poslužilo i što se okupio veliki broj posjetitelja, kao i izlagača. U samo događanje uključile su se i mnoge udruge, pa tako i naši lovci kojima zahvaljujem na pripremljenom gulašu za naše posjetitelje – kazao je gradonačelnik Gregurović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba