Na svečanosti u amfiteatru Srednje škole Krapina, Krapinski sportski savez dodijelio nagrade za najbolje krapinske sportaše u 2019. godini

Matija Smrekar (NK Zagorec): Drago mi je svaki puta kada dobijem neku nagradu, to mi je poticaj za daljnji rad

Objavljeno: 07.12.2019. zagorjeinternational

Na svečanosti u amfiteatru Srednje škole Krapina, Krapinski sportski savez dodijelio je nagrade za najbolje krapinske sportaše u 2019. godini.
– Ovo su nagrade za sportaše svih uzrasta, budućnost krapinskog sporta, jer na mladima svijet ostaje, kako kaže stara uzrečica. Zato moramo nastaviti podupirati sport u našem gradu, pa se tako uređuju brojna dječja igrališta, a nadam se da ćemo u budućnosti dobiti i igralište s umjetnom travom – rekao je zamjenik gradonačelnika Branko Varjačić.
Najbolja sportašica grada Krapine u pojedinačnoj seniorskoj konkurenciji je Helena Krstić iz Trkačkog kluba Maraton, najbolji sportaš u pojedinačnoj seniorskoj konkurenciji je Miljenko Hmelina, također iz TK Maraton, dok je najboljim sportašem u ekipnoj seniorskoj konkurenciji, proglašen Matija Smrekar iz NK Zagorca. Nagrada za životno djelo dodjeljena je Stjepanu Osredečkom iz NK Zagorca.

Mladi naraštaji

– Svaki puta mi je drago kad dobijem neku nagradu, to mi je poticaj za daljnji rad. Čestitam organizatorima, ova je svečanost zaista prekrasna za sve nas, imamo prilike vidjeti i mlade naraštaje kojih je iz godine u godinu sve više – rekao je Smrekar.
Nagrađen sportašima čestitao je Saša Kundih, predsjednik Krapinskog sportskog saveza.
– U suradnji s Gradom, dogovoreno je da se ova svečanost uvijek upriliči povodom Dan grada. Imali smo dosta kandidata, dosta kategorija i mislim da je komisija Krapinskog sportskog saveza izabrala zaista one najbolje. Svima želim puno uspjeha, sreće te da i dalje imaju tako dobre sportske rezultate – rekao je Kundih.
Najperspektivniji sportaš mlađih dobnih kategorija u pojedinačnom sportu grada Krapine do 10 godina je Luka Kranjčec iz Trkačkog kluba Maraton Krapina, najperspektivniji sportaš mlađih dobnih kategorija u ekipnom sportu do 14 godina je Tin Švaljek iz RK Zagorec Krapina, najperspektivnija sportašica mlađih dobnih kategorija do 10 godina je Sara Rivetti iz STK Zagorec Krapina, najperspektivnija sportašica mlađih dobnih kategorija do 14 godina je Antonela Cesarec iz Kickboxing kluba Krapina, dok su najperspektivnija ekipa do 14 godina mlađi kadeti rukometnog kluba Zagorec Krapina.

Krapinski sportski hrčak

Najbolja sportašica u ekipnom sportu od 14-18 godina je Magdalena Hrček iz košarkaškog kluba Krapina, najbolja sportašica u pojedinačnom sportu grada Krapine od 14-18 godina je Lana Zajec iz Kickboxing kluba Krapina, a najbolji sportaš u ekipnom sportu grada Krapine od 14-18 godina je Martin Leško, član NK Zagorca Krapina. Najboljim sportašem koji se natječe u klubovima van grada Krapine proglašen je Vjeran Skupnjak iz Triatlon kluba Rudolf Perešin, za promociju sporta nagradu je dobio NK Zagorec Krapina, a priznanje “Krapinski sportski hrčak“ za razvoj i unapređenje sporta Martina Koprivnjak iz RK Zagorec Krapina. Najuspješniji sportski djelatnik je Mateja Martinić iz KK Krapina, dok je najbolji klub Šahovski klub Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba